Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Folli-Follie: Η στιγμή που ο Μάκης Μπαλαούρας διαφήμιζε φιλανθρωπικό bazaar της εταιρείας δύο χρόνια πριν (εικόνες)

Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Και ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να καταδικαστεί μόνο και μόνο με μια δικογραφία ή με κάποια e-mails.

Το ίδιο θα έλεγε κανείς ότι ισχύει και με την υπόθεση της Folli Follie και αν τελικά υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκονται στην προσπάθεια να «ξεφύγει» η εταιρεία από ελέγχους. Μεταξύ των εμπλεκομένων στην υπόθεση, σύμφωνα πάντα με κάποια e – mails στελεχών της εταιρείας, είναι και ο Μάκης Μπαλαούρας. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, και πρόεδρος τότε της επιτροπής της βουλής που θεωρητικά έπρεπε να ελέγχει την άλλοτε αυτοκρατορία των κοσμημάτων.


Ο κ. Μπαλαούρας, εκ των στενών φίλων του Αλέξη Τσίπρα, είχε μείνει στην ιστορία όταν σε ένα επεισόδιο με χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή, άρχισε να φωνάζει αμήχανα και μη ξέροντας τι να κάνει με τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου «φρουρά – φρουρά».

Βεβαίως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις το χιούμορ του διαδικτύου «τσακίζει» με κάποιους να λένε «ο Μπαλαούρας δεν φώναζε φρουρά – φρουρά αλλά… Folli Follie».

Τέλος πάντων, το ενδιαφέρον είναι άλλο. Εκείνη την εποχή που η εταιρεία δεν πιεζόταν ιδιαίτερα από τις αρμόδιες αρχές και οι έλεγχοι στα οικονομικά της ήταν ανύπαρκτοι, ο κ. Μπαλαούρας, ως βουλευτής Ηλίας, είχε κάνει προχωρήσει σε μια ενέργεια που τώρα παίρνει άλλες διαστάσεις.

Θέλοντας να αναδείξει την ευαισθησία που διαθέτει για το κοινωνικό σύνολο, αντιστασιακός άλλωστε κατά της Χούντας ήταν, διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό μπαζάαρ στη Ζαχάρω. Μόνο που τα προϊόντα που πωλούνταν για να βοηθηθούν κάποιοι συνάνθρωποί μας ήταν… Folli Follie.

Μάλιστα, ο κ. Μπαλαούρας διαφήμισε εκείνη την πρωτοβουλία του. Δείτε τι έγραφε στο site του, makisbalaouras.gr:

Στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Σάββατο ώρα 19:00-21:00, και την Κυριακή ώρα 11:00-21:00, πραγματοποιήθηκε BAZAAR με επώνυμα προϊόντα της Folli Follie Group σε ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως.

Η ενέργεια αυτή ανήκει σε πρωτοβουλία του Βουλευτή κ. Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση της δωρεάς.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Ομίλου FFGROUP στην πρόσκληση χορηγίας. Ο Όμιλος FFGROUP ανέλαβε αποκλειστικά τη χορηγία σε επώνυμα προϊόντα του, για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Bazaar.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζαχάρως εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον κύριο Μπαλαούρα και στην εταιρία. «Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια».

Να που κάποια γεγονότα είναι… ξεροκέφαλα κι εκδικούνται. Ακόμη κι αν είναι μόνο για πολιτικό κους κους.

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ