Βορίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Συνομολόγηση σε δωροδοκία η παραδοχή Μπαλαούρα ότι 80.000 ευρώ από τη Folli Follie πήγαν σε νοσοκομείο της Ηλείας

Share:

«Το σκάνδαλο της Folli Follie μετά τις νέες αποκαλύψεις στο οποίο εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να είναι ενήμερος για τις μεθοδεύσεις σχετικά με την υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Τόνισε ότι, «αποτελεί συνομολόγηση σε δωροδοκία, η παραδοχή του πρώην προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, ότι 80 χιλιάδες ευρώ πήγαν σε νοσοκομείο της Ηλείας».

Σημειώνεται ότι στην έκθεση του διαχειριστικού ελέγχου της PwC για τη Folli Follie γίνεται αναφορά σε διάθεση κονδυλίου 80.000 ευρώ για για «κάποιες ανάγκες» του «ανθρώπου τους» που θα είναι «δίπλα τους μέχρι να τελειώσουν όλα».

Σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις από τον Ιανό είπε πως έχουν πληρωθεί η προκαταβολή και οι ζημιές στο 100% ενώ είπε ότι η εκκαθάριση θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουάριου.

Previous Article

Παγώνη στα Παραπολιτικά 90,1: Το εμβόλιο κατά του κοροναϊού είναι ασφαλές, έχει πάρει έγκριση από επιστημονικές επιτροπές

Next Article

Παγώνη στα Παραπολιτικά 90,1: Όλοι οι κοροναϊοί και οι ιοί κάνουν μεταλλάξεις, δεν πρέπει να μας φοβίζει αυτό

Σχετικά Άρθρα