«Πυρά» ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για Folli-Follie: Θεωρείται και αυτό κανονικό για το «μαγαζί» ;

Share:
«Για ποιο λόγο 80.000 που φέρεται να διαθέτει η Folli Follie ως αντάλαγμα για την ευνοϊκή της μεταχείριση, καταλήγουν στην εκλογική περιφέρεια του τότε προέδρου της Επιτροπής Οικονομικων Υποθεσεων της Βουλής;» θέτει ως «ρητορικό ερώτημα» η ΝΔ αναφορικά με τον πρώην βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας 

«Στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του διευθυντή ασφαλείας της Folli Follie προς τον υπόδικο ιδρυτή της που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, γίνεται αναφορά σε διάθεση “κονδυλίου (80)” για “κάποιες ανάγκες” του “ανθρώπου τους” που θα είναι “δίπλα τους μέχρι να τελειώσουν όλα”.

Μετά τις αποκαλύψεις ο κ. Μπαλαούρας, τότε πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, βγήκε και ουσιαστικά παραδέχθηκε τη συναλλαγή με τη συγκεκριμένη εταιρία δηλώνοντας ότι τα € 80.000 πήγαν σε νοσοκομείο της Ηλείας, της εκλογικής του περιφέρειας.

Για ποιο λόγο 80.000 που φέρεται να διαθέτει η Folli Follie ως αντάλλαγμα για την ευνοϊκή της μεταχείριση, καταλήγουν στην εκλογική περιφέρεια του τότε προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής;

Θεωρείται και αυτό κανονικό για το “μαγαζί”»;

Previous Article

Σε Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Έδεσσα και Βέροια σήμερα ο Μητσοτάκης

Next Article

Τσίπρας: Καμία λέξη για τις αποκαλύψεις της Folli Follie – Επίθεση στην κυβέρνηση για τα εμβόλια

Σχετικά Άρθρα