Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ και Folli-Follie: «Tο μαγαζί» αντέδρασε πετώντας εμμονικά τη μπάλα στην εξέδρα και κατέληξε πετώντας τη μπάλα στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Το Παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σε σχέση με το σκάνδαλο της Folli-Follie και την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέξει στην υπόθεση το όνομα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Folli Follie και την παραδοχή Μπαλαούρα που αποδέχτηκε ουσιαστικά την συναλλαγή με την εταιρία, «το μαγαζί» αντέδρασε πετώντας εμμονικά τη μπάλα στην εξέδρα και κατέληξε πετώντας τη μπάλα στη… Μαρέβα.

Έτσι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έσπασε κάθε ρεκόρ φαιδρότητας εκδίδοντας ανακοίνωση που ανέφερε ότι η «επιχείρηση των υπόδικων Κουτσολιούτσων χρηματοδοτείται από το 2014 από την εταιρία Endeavor, συνιδρύτρια της οποίας ήταν η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη» και καλούσε τον Πρωθυπουργό να απαντήσει για «τη σχέση της οικογένειάς του με τους υπόδικους Κουτσολιούτσους» και για το «πόσα χρήματα και ποιες επιχειρήσεις των Κουτσολιούτσων χρηματοδότησε η εταιρεία Endeavor»….

Η απάντηση ήρθε από την ίδια την Endeavor και είναι αποκαλυπτική του τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ ή αλλιώς του τι σημαίνει άθλια αντιπολίτευση των fake news:

«Ούτε η EndeavorGreece, ούτε η Μαρέβα Grabowski Μητσοτάκη, ως ιδρυτικό μέλος του διοικητικού της συμβουλίου μέχρι το 2018, έχει καμία σχέση με την εταιρεία Folli-Follie.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος ο οποίος δεν είναι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie, αλλά ένας ανιψιός του, επιλέχθηκε στο δίκτυο καθοδήγησης της Endeavor για διάστημα ενός χρόνου, 2014 – 2015, ένας νεαρός, 29 χρονών τότε, ιδρυτής μιας καινοτόμου και υποσχόμενης νεοφυούς εταιρίας με την επωνυμία, FarmersRepublic. Η FarmersRepublic, είχε τότε δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο βιολογικής αγοράς παραγωγών με στεγασμένα σημεία πώλησης και e-shop.

Ουδέποτε έχει λάβει ο ίδιος, είτε κάποια εταιρία του, είτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας Κουτσολιούτσου, χρηματοδότηση από την Endeavor. Ούτε υπάρχει κάποιου είδους εταιρική σχέση με τη Folli-Follie».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ