Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μώραλης στα Παραπολιτικά 90,1: Μας χαροποιεί που ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με το στολισμό μας

«Νομίζω ότι αυτό το οκτάμηνο βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό και ως δήμος Πειραιά και ως ΚΟΔΕΠ σταθήκαμε πλάι σε όσους είχαν ανάγκη είτε λόγω πανδημίας είτε λόγω οικονομικής ανέχειας
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή “Secret” με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Για τα Χριστούγεννα στο δήμο Πειραιά, ο κ. Μώραλης ανέφερε: «Ήμασταν σκεπτικοί για το πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε την περίοδο των Χριστουγέννων σύμφωνα με τη λογική ότι διανύουμε την πιο δύσκολή χρονιά των τελευταίων δεκαετιών εν μέσω πανδημίας, εν μέσω περιοριστικών μέτρων, εν μέσω ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους που παλεύουν στα νοσοκομεία παρόλα αυτά επιλέξαμε να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αγάπης. Θα συμφωνήσω μαζί σας και αισθάνομαι ικανοποίηση που είπατε ότι για πρώτη φορά βλέπετε τόσο όμορφο στολισμό στην πόλης μας».

«Νομίζω ότι τα καταφέραμε συνεργαστήκαμε με φορείς της πόλης μας, στολίσαμε τοπόσημα του Δήμου Πειραιά όπως τον Πύργο, που είναι εντυπωσιακό, νομίζω ότι είναι μοναδικό, το Δημοτικό μας θέατρο, το Πασαλιμάνι, τα Καμίνια, την Κοκκινιά, τους Αγίους Αναργύρους, τα Μανιάτικα ακόμα και το Βώκο. Νομίζω ότι κάναμε έναν πολύ όμορφο και λαμπερό φωτεινό στολισμό», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Είχαμε και μια σειρά εκδηλώσεων τις οποίες προφανώς δεν θα μπορέσουμε να τις υλοποιήσουμε, με την ευκαιρία να πω ότι σήμερα δεν θα έχει τη συναυλία των 48 ωρών που θα ήταν σε ένα κινούμενο φορτηγό γιατί με τις νέες εξαγγελίες χθες για την απαγόρευση των παιδιών να πουν τα κάλαντα, και γενικότερα με την κατάσταση την οποία παρατηρούμε στη χώρα αλλά και την πόλη μας δεν θα ήταν καλό να γίνει η συναυλία. Την αναβάλλαμε λοιπόν και πρώτα ο Θεός θα την κάνουμε όταν τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Μας χαροποιεί που ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με το στολισμό μας, βλέπω ότι παίζει πολύ και στα ΜΜΕ και θα πρέπει να ευχαριστήσω την αντιδήμαρχο μας Ανδριάνα Ζαρακέλη γιατί πραγματικά το πήρε πάνω της. Χαίρομαι πολύ να έχω συνεργάτες τέτοιους που παίρνουν πάνω τους και διεκπεραιώνουν τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες και δουλειές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι αυτό το οκτάμηνο βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό και ως δήμος Πειραιά και ως ΚΟΔΕΠ σταθήκαμε πλάι σε όσους είχαν ανάγκη είτε λόγω πανδημίας είτε λόγω οικονομικής ανέχειας. Ειδικά στις γιορτές θα βρεθούμε στο λιμάνι με την ΚΟΔΕΠ, με τον πρόεδρο κ. Παπανικόλα, θα κάνουμε γεύματα στους αστέγους, θα μοιράσουμε υπνόσακους θα μοιράσουμε κουβέρτες, έχουμε το κοινωνικό μας παντοπωλείο, έχουμε τις διατακτικές, έχουμε τα δώρα που μοιράσαμε στα παιδιά των υπαλλήλων μας αλλά και όλων των βρεφονηπιακών σταθμών», επισήμανε ο δήμαρχος Πειραιά.

«Έχουμε μια σειρά πρωτοβουλίες, προφανώς ο δήμος δεν μπορεί να προσεγγίσει τον κάθε πολίτη ξεχωριστά ή το σύνολο των πολιτών αλλά νομίζω ότι αυτό που μπορούμε να κάνουμε το κάνουμε ικανοποιητικά. Προφανώς σηκώνει βελτίωση, την επόμενη χρονιά θα δουλέψουμε ακόμα παραπάνω και αυτός είναι ο στόχος να πάμε ακόμα καλύτερα του χρόνου σε όλους τους τομείς», διευκρίνισε ο κ. Μώραλης.

«Και αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα όχι μόνο για το δήμο Πειραιά αλλά και γενικότερα, χωρίς συγκρούσεις, χωρίς άσκοπες αντιπαραθέσεις, με συνέργειες, με συνεργασίες να πάμε και την πόλη αλλά και γενικότερα μπροστά. Πολλές ευχές, να έχουμε καλές γιορτές», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ