Αναβαθμίζεται η Βόρεια Κέρκυρα – Συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Δήμου

Share:

Την δρομολόγηση δυο σημαντικών έργων στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας σηματοδοτεί η υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου και το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Τεχνικών Έργων Εμμανουήλ Ορφανουδάκη, της Αντιδημάρχου Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος Σπυριδούλας Κόκκαλη, του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Καλούδη και του Προέδρου της Κοινότητας Νυμφών Μάριου Κούστα.

Οι προγραμματικές αφορούν:

  1. Στην συντήρηση και αποκατάσταση δημοτικής οδού στη θέση Άγιος Σπυρίδωνας Περίθειας ΔΕ Θιναλίων προϋπολογισμού 100.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, (δαπάνη που θα καλυφτεί από το Δήμο).

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Διευθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, η οποία είναι διευθύνουσα – επιβλέπουσα υπηρεσία και φορέας κατασκευής είναι η  Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας. Μετά την ολοκλήρωση του έργου η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας θα αναλάβει την συντήρηση του έργου και την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

  • Στην κατασκευή αίθουσας γυμναστικής και αποδυτηρίων στο δημοτικό γήπεδο Νυμφών Προϋπολογισμού 100.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, (δαπάνη που θα καλυφτεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων)

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, η οποία είναι διευθύνουσα – επιβλέπουσα υπηρεσία και φορέας κατασκευής είναι η  Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας. Μετά την ολοκλήρωση του έργου ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας θα αναλάβει την συντήρηση του έργου και την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Previous Article

Ολισθηρή η Επαρχιακή Οδό Τρουμπέτα- Καρουσάδων, από Χωροεπισκόπους έως Ρεκίνι

Next Article

Η υγειονομική κατάσταση της Κέρκυρας ενόψει εμβολιασμών

Σχετικά Άρθρα