Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα . Κατασχέθηκαν (323) κιλά περίπου ακατέργαστης κάνναβης

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της Κυριακής (27-12-2020), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη αλλοδαπός με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα για τον εντοπισμό οργανωμένων κυκλωμάτων μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών στη βορειοανατολική ακτογραμμή του νησιού της Κέρκυρας. Στο πλαίσιο αυτό, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε, στην παραλιακή περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα, αλλοδαπός, που είχε στην κατοχή του και μετέφερε με σκοπό να αποκρύψει σε πυκνή βλάστηση, (72) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριακοσίων είκοσι δύο κιλών  και τετρακοσίων δύο γραμμαρίων περίπου, ενώ κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε, από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στον αλλοδαπό, λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του, με τη χρήση δύο ταχύπλοων σκαφών (τύπου jet ski) που είχαν προσεγγίσει την παραλία όπου έγινε η επιχείρηση, τα οποία αναζητούνται.

Επιπλέον, πρωινές ώρες, σήμερα (28-12-2020), παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (3) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 484 γραμμαρίωνπερίπου και
  • (2) ζυγαριές ακριβείας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ