Καταθέτει ως μάρτυρας στην υπόθεση Novartis o Δημήτρης Αβραμόπουλος

Share:

Ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του  νόμου περί ευθύνης υπουργών, βρίσκεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, που ερευνά την σκευωρία  της Novartis, μετά την άσκηση από την Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

 Ο κ. Αβραμόπουλος αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά πολιτικό πρόσωπο μετά τους Αντώνη Σαμάρα, Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λοβέρδο που κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση με την ιδιότητα του μάρτυρα.

 Ο πρώην υπουργός Υγείας περιλαμβανόταν στα δέκα πολιτικά πρόσωπα για τα οποία διαβιβάστηκε η υπόθεση της Novartis στη Βουλή.

 Μέχρι και σήμερα η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση δεν έχει αρχειοθετηθεί ενώ ο κ.Αβραμόπουλος έχει καταθέσει από τον Φεβρουάριο του 2018 μήνυση σε βάρος των προστατευόμενων μαρτύρων και των λοιπών υπευθύνων για την εμπλοκή του ονόματος, καταγγέλλοντας σκευωρία.

Previous Article

Μητσοτάκης: Δωρεάν τα φάρμακα για τους χαμηλοσυνταξιούχους και το 2021

Next Article

Το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης για το 2021: Στο επίκεντρο η παιδεία, η κοινωνία, η προστασία των αδύναμων και η δημιουργία ευκαιριών για όσους την χρειάζονται

Σχετικά Άρθρα