Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Έπαινοι των εξαγωγέων στον Βορίδη: «Μετατρέψαμε την κρίση σε ευκαιρία»

Την ουσιαστική στήριξη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη εξάρει σε ευχαριστήρια επιστολή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, τόσο στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Διεθνούς Συνεδρίου «Exports Turn Crisis into Opportunity» όσο και για την εμπιστοσύνη που παρέχει ο υπουργός στους Έλληνες παραγωγούς.

Ο Σύνδεσμος εστιάζει, μέσω της επιστολής, στην πολύτιμη παρουσία του Μάκη Βορίδη στο Συνέδριο και το ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης που εξέπεμψε υπέρ των Ελλήνων Παραγωγών και Εξαγωγέων Αγροτικών Προϊόντων, πιστώνοντας μάλιστα στον κ. Βορίδη διττή ιδιότητα, αφενός εκείνη του θεσμικού εκπροσώπου, αφετέρου του εκπροσώπου των παραγωγών.

«Η ομιλία σας ήταν άκρως τεκμηριωμένη, αισιόδοξη και συμμερίζεται το δικό μας όραμα για ένα νέο μοντέλο Ανάπτυξης και προώθησης των προϊόντων μας » αναφέρει ο Σύνδεσμος και προσθέτει «δικαιώσατε τον τίτλο του Συνεδρίου μας αφού τα είδη διατροφής μετέτρεψαν την κρίση σε ευκαιρία».

Να σημειωθεί πάντως πως το Υπουργείο και προσωπικά ο Μάκης Βορίδης έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια με στόχο την οικονομική ενίσχυση αλλά και τη συνέχιση της παραγωγής ώστε η πανδημία να μην καταστεί εμπόδιο για τους Έλληνες παραγωγούς, σε μια συγκυρία που οι καταναλωτικές συνθήκες άλλαξαν και τα εγχώρια προϊόντα απέκτησαν περαιτέρω δυναμική. Η χρηματοδότηση και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες, όπου χρειάστηκαν, ήταν και παραμένουν προτεραιότητα του υπουργού για την εύρυθμη λειτουργία του πρωτογενούς τομέα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ