Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διευθύντρια τμήματος Ανοσολογίας – Ιστολογίας του Ευαγγελισμού στα Παραπολιτικά 90,1: Ελάχιστες οι παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του κοροναϊού

Ελάχιστες οι παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, όπως κάποια αναφυλακτική αντίδραση τα πρώτα λεπτά, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο,  η διευθύντρια του τμήματος Ανοσολογίας – Ιστολογίας του Ευαγγελισμού Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη, η οποία έκανε το εμβόλιο κατά της covid 19.

Σημείωσε μάλιστα ότι οι επιφυλάξεις -για κάτι καινούριο- με το χρόνο εξαλείφονται  ενώ είπε πως πρέπει να εμβολιαστούν οι πολίτες ώστε να σώσουν την ζωή τους αλλά και τις ζωές των γύρω τους.

Αναφορικά με το αντιεμβολιαστικό κίνημα η κ. Τσιρογιάννη είπε πως πρόκειται για αρνητές του συγκεκριμένου εμβολίου.

Τόνισε μάλιστα πως το εμβόλιο ήρθε σύντομα καθώς η ανθρωπότητα έχει να αντιμετωπίσει μια πανδημία και όχι μια επιδημία ενώ είπε πως η ανοσολογία τα τελευταία 50χρονια έχει ανθίσει καθώς έχει δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που δεν τα γνωρίζαμε.

Ανέφερε  ακόμα πως το εμβόλιο δεν είναι επαρκές και χρειάζεται θεραπεία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σημείωσε πως κάθε δημοκρατικός πολίτης δεν θα μπορούσε να επιβάλει τον εμβολιασμό και ζήτησε να υπάρχει βαθιά ενημέρωση και επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση για την ανάγκη των εμβολιασμών.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ