Προ των πυλών ο ανασχηματισμός: Σκέψεις Μητσοτάκη για «έξοδο» κορυφαίων υπουργών και μετακινήσεις κυβερνητικών στελεχών

Share:
Ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οι ανακατατάξεις στο κυβερνητικό σχήμα, για τις οποίες σας έχουν ενημερώσει τα parapolitika.gr.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες θα υπάρξουν ηχηρές έξοδοι κορυφαίων υπουργών, καθώς και τουλάχιστον δύο μετακινήσεις σημαντικών κυβερνητικών στελεχών σε άλλα χαρτοφυλάκια απ’ αυτά που διαθέτουν σήμερα.

Την ίδια ώρα αναμένεται να εισέλθουν στην εξίσωση και μια σειρά από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, οι οποίοι θα καταλάβουν πόστα που σήμερα κατέχουν εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του γράφουν και σβήνουν συνεχώς ονόματα, καθώς όπως λένε οι γνωρίζοντες, μέχρι την στιγμή των ανακοινώσεων θα πρόκειται για μια απολύτως δυναμική διαδικασία.

Κουρτάκης: Ο πρωθυπουργός σκοπεύει να κάνει χοντρό ανακάτεμα στην κυβερνητική τράπουλα

Την ίδια ώρα, με δυο tweets στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννης Κουρτάκης, σχολίασε τα σενάρια επικείμενου ανασχηματισμού της κυβέρνησης απο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας μάλιστα για μεγάλες αλλαγές στο σκηνικό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο εκδότης των Παραπολιτικών έγραψε χαρακτηριστικά πως «Ο ανασχηματισμός θα έχει δομικά χαρακτηριστικά. Ο @PrimeministerGR σκοπεύει να κάνει χοντρό ανακάτεμα στην κυβερνητική τράπουλα. Αυτό σημαίνει αρκετές απομακρύνσεις και ακόμη πιο λίγες μετακινήσεις υπουργών. Κάποιοι κάνουν λόγο για χοντρές εκπλήξεις», ενώ επανήλθε με νεο tweet λίγη ώρα μετά για να συμπληρώσει «Φαντάζεστε τη νέα κυβέρνηση να πιάσει δουλειά την πρώτη εργάσιμη του νέου χρόνου. Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου; Θετικό μήνυμα στην αφετηρία του 2021. Ακραίο αλλά παίζει και μάλιστα δυνατά τις τελευταίες ώρες».

Previous Article

Καραμανλής: Επιτυχία της κυβέρνησης η μετατροπή της ελληνοτουρκικής διαφοράς σε ευρωτουρκικό ζήτημα

Next Article

Προ των πυλών ο ανασχηματισμός: Σκέψεις Μητσοτάκη για αλλαγή θέσεων και αξιοποίηση βουλευτών – Ποιοι βρίσκονται στα υπ΄όψιν για το νέο κυβερνητικό σχήμα

Σχετικά Άρθρα