Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πρόγραμμα προβολής της βιντεοσκοπημένης εορταστικής συναυλίας τμήματος του μουσικού της σώματος της Φ. Ε. Μάντζαρος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος», ανακοινώνει το πρόγραμμα προβολής της βιντεοσκοπημένης εορταστικής συναυλίας τμήματος του μουσικού της σώματος, ενόψει της Πρωτοχρονιάς. Για την συναυλία αυτή ήδη έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενα δελτία τύπου μας, η δε βιντεοσκόπηση της πραγματοποιήθηκε κατόπιν ειδικής άδειας που μας χορηγήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 

Την συναυλία διευθύνει ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ κ. Σωκρατης Ανθης, ενώ σε αυτήν συμμετέχουν οι καταξιωμένοι Βαρυτονοι κ. Παντελης Κοντος & κ. Σωτήρης Τριαντης.

Η συναυλία θα μεταδοθεί:

-Από τον τηλεοπτικό σταθμό Corfu TV: Την Παρασκευή1.1.2021 στις 14:00μμ.

-Από τον τηλεοπτικό σταθμό Start TV:  Την Πέμπτη31.12.2020 στις 22:00μμ.

Επίσης, η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία  θα είναι διαθέσιμη και διαδικτυακά, από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Φιλαρμονικής.

Η Διοίκηση της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος», εύχεται σε όλες και σε όλους μια καλή χρόνια, δημιουργική και γεμάτη υγεία. Μακάρι η έλευση του 2021 να σημάνει την επιστροφή της ανθρωπότητας στην κανονικότητα και την επιστροφή της κοινωνίας στις παραδόσεις, τα έθιμα και τον πολιτισμό που η ίδια διαμόρφωσε μέσα στους αιώνες. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ