Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρωμανός στα Παραπολιτικα 90,1: Σε πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες η κυβέρνηση τα πήγε πολύ καλά – Τι είπε για τις selfies

Κομμάτι της επικοινωνίας χαρακτήρισε τις selfiesφωτογραφίες των κυβερνητικών στελεχών κατά την διάρκεια του εμβολιασμού τους, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, κ. Νίκος Ρωμανός που μίλησε στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1. Ο κ. Ρωμανός σημείωσε ότι η κυβέρνηση τα πήγε πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς τις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει. Ειδικότερα, μιλώντας εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο τόνισε: « Αυτή η κυβέρνηση σε πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες τα έχει πάει θεωρώ πολύ καλά και από εκεί και πέρα εγώ  κρατάω τη γεύση των τελευταίων ημερών που είναι μια γεύση ελπίδας επιτέλους μετά από μήνες σκοτεινιάς, ότι σιγά –σιγά πλησιάζει η στιγμή που θα ξαναγκαλιάσουμε  άφοβα τους αγαπημένους μας, θα ξανανοίξουμε τα μαγαζιά μας, θα ξανανοίξουμε την οικονομίας μας, θα ξανακαλωσορίσουμε  τους τουρίστες και θα γυρίσουμε οριστικά σελίδα.

Αναφερόμενος στις selfieς  των κυβερνητικών στελεχών, ο κ. Ρωμανός σημείωσε «Σημαντικό κομμάτι αυτού του στοιχήματος είναι  και το κομμάτι της επικοινωνίας. Οι selfies  είναι κομμάτι της επικοινωνίας και αν δεν υπήρχαν αυτές οι  selfies οι ίδιοι που κάνουν κριτική την οποία ακούω και συμμερίζομαι σε ένα βαθμό, θα έκαναν την ακριβώς αντίθετη κριτική. Άρα λοιπόν σε μια τέτοια διαδικασία ας εστιάσουμε στο πως θα κερδίσουμε αυτό το μεγάλο στοίχημα όλοι μαζί, ας δουλέψουμε προς τα εκεί και ας αφήσαμε στη μιζέρια τους αυτούς που εργαλειοποιούν το οτιδήποτε για να αποκτήσουν αφήγημα». 

 Τέλος, ερωτηθείς τι περιμένουμε για το 2021 από εθνικής απόψεως ανέφερε «Και εκεί έχουν γίνει πολύ σημαντικές κινήσεις και έχουν αλλάξει τον τρόπο που μας βλέπει η διεθνής κοινότητα σε αυτό το κομμάτι. Έχει αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο, στρατηγικά ο τρόπος με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν και αυτό μόνο θετικά έχει να προσφέρει σε συνδυασμό βέβαια με τις ουσιαστικές κινήσεις αλλαγής στρατηγικής που έχουμε κάνει στους εξοπλισμούς, που έχουμε κάνει στην αναγέννηση της αμυντικής μας βιομηχανίας».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ