Βενιζέλος: Φέτος δεν είναι μια ανέμελη γιορτή, περνάμε μαζί τη δοκιμασία

Share:
«Αυτή δεν είναι μια ανέμελη γιορτή. Την περνάμε μαζί με όσες και όσους υφίστανται ατομικά ή οικογενειακά τη δοκιμασία. Μαζί με όσες και όσους δίνουν την υγειονομική μάχη στην πρώτη γραμμή», ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του , τονίζοντας ότι φέτος «οι απλές και θεμελιώδεις ευχές για Υγεία και Καλή Χρονιά απόκτησαν νόημα».

Με ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Βενιζέλος μοιράζεται «μια πρωτοχρονιάτικη σκέψη», όπως αναφέρει ενόψει της νέας χρονιάς σημειώνοντας ότι 2021 «είναι το έτος της μεγάλης παγκόσμιας, ευρωπαϊκής και εθνικής πρόκλησης να οργανωθεί μια νέα αφετηρία που θα αξιοποιεί τις σκληρές εμπειρίες της πανδημίας».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Πολλοί εύχονται ενδόμυχα το 2021 να φέρει ως μέλλον το παρελθόν της «κανονικότητας». Να μοιάζει περισσότερο με το 2019, παρά με τον πιθανό αυθεντικό εαυτό του που είναι, ακόμη και μετά το εμβόλιο, αβέβαιος.

Μετέχουμε ούτως ή άλλως αναγκαστικά, σε μια πρωτοφανή άσκηση αναστοχασμού για τη σχέση μας με τον χρόνο, τη φύση, τη διακινδύνευση, την επιστήμη, τον εαυτό μας και τους άλλους.

Αυτή δεν είναι μια ανέμελη γιορτή. Την περνάμε μαζί με όσες και όσους υφίστανται ατομικά ή οικογενειακά τη δοκιμασία. Μαζί με όσες και όσους δίνουν την υγειονομική μάχη στην πρώτη γραμμή.

Υποδεχόμαστε όμως το έτος της μεγάλης εθνικής επετείου. Το έτος της μεγάλης παγκόσμιας, ευρωπαϊκής και εθνικής πρόκλησης να οργανωθεί μια νέα αφετηρία που θα αξιοποιεί τις σκληρές εμπειρίες της πανδημίας.

Ευτυχώς, μέσα σε όλα αυτά, οι απλές και θεμελιώδεις ευχές για Υγεία και Καλή Χρονιά απόκτησαν νόημα»

Previous Article

Πρωτοχρονιά στο δρόμο με πυροσβέστες κι αστυνομικούς έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Next Article

Μήνυμα Μητσοτάκη για τη νέα χρονιά: Είναι στο χέρι μας το 2021 να γίνει η «Χρονιά των Ελλήνων»

Σχετικά Άρθρα