Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Share:

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθη ένα (1) άτομο στην Κέρκυρα

Οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες, Πέμπτη (31.12.2020), το βράδυ, συνελήφθη στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ημεδαπός, ιδιοκτήτης καφετέριας, ο οποίος διαπιστώθηκε να σερβίρει ποτό σε καθήμενο πελάτη εντός του καταστήματος και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 2.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Επιπλέον, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (20) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (10) στη Ζάκυνθο, (5) στη Λευκάδα και (1) στην Κεφαλονιά γιαπεριορισμόμετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, βεβαιώθηκαν (10) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (4) στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Previous Article

Ψήφισμα για τον Κώστα Παπαδάτο.

Next Article

Σε Ισχύ από σήμερα, σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση: Όλα τα νέα Ραδιόφωνα Αυτοκινήτου πρέπει να διαθέτουν Ψηφιακό Επίγειο Ραδιόφωνο.

Σχετικά Άρθρα