Ευχές για το νέο ετος από τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κωστα Λέση

Share:

Με την ευκαιρία της έλευσης του Νέου Έτους 2021 επιθυμώ να ευχηθώ μέσα από την καρδία μου σε όλους τους Κερκυραίους Υγεία, Χαρά και Δημιουργικότητα. Η ελπίδα όλων μας είναι οι πρωτόγνωρες μέρες μου ζήσαμε να παρέλθουν σύντομα και οριστικά. Η σκέψη μας είναι δίπλα σε αυτούς που δοκιμάστηκαν και εξακολουθούν να δοκιμάζονται. Προσπαθούμε όπως και όσο μπορούμε να βοηθήσουμε εκεί που η ανάγκη είναι μεγαλύτερη.

Κάθε νέο ξεκίνημα όμως οφείλει να διαπνέεται από αισιοδοξία. Κάθε Νέο Έτος είναι και μια καινούργια αρχή, μια ευκαιρία να προσπαθήσουμε περισσότερο, να βάλουμε τα δυνατά μας, να βρούμε πάτημα μέσα στις νέες αυτές και αντίξοες συνθήκες. Είμαι βέβαιος ότι όπως πριν διακόσια χρόνια βρήκαμε το θάρρος και την δύναμη να διεκδικήσουμε τα δίκαια και την ελευθερία μας, σήμερα θα βρούμε το θάρρος να μην παραιτηθούμε από αυτά τα ίδια αγαθά, και με την συνεπή προσπάθειά μας να ανακτήσουμε όλα όσα χάθηκαν τα τελευταία χρόνια δοκιμασίας του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας,

Κώστας Λέσσης   

Previous Article

Υπάρχει συνειδητή παραπλάνηση του Δημοτικού συμβουλίου και σε καμία περίπτωση η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια.

Next Article

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επανδρώνει το Λιμενικό Σώμα με δυο σύγχρονα σκάφη υγειονομικού εξοπλισμού

Σχετικά Άρθρα