Οι πρωτοχρονιάτικες ευχές Πλακιωτάκη σε πλοιάρχους και πληρώματα πλοίων: Κρατάτε ψηλά τη σημαία της ελληνικής ναυτοσύνης

Share:
Ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, μαζί με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, και τη γ.γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου,  απέστειλλε σε πλοιάρχους και πληρώματα πλοίων για τη νέα χρονιά, επικοινωνώντας μαζί τους από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Πλακιωτάκης επικοινώνησε με το δεξαμενόπλοιο «MARAN GAS ALEXANDRIA» που βρισκόταν εν πλω στον Ατλαντικό ωκεανό, με το φορτηγό «ΣΙΣ ΕΛΛΗ Σ» στον Ειρηνικό ωκεανό, με το δεξαμενόπλοιο «MINERVA ROXANNE» στον Ινδικό ωκεανό, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» που ήταν εν πλω στο Αιγαίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, καθώς και με το σκάφος του Λιμενικού 617 και το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού 090, που πραγματοποιούσαν περιπολία στη Σαμοθράκη και τη Μυτιλήνη, αντίστοιχα.

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ από κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, γιατί κρατάτε ψηλά τη σημαία της ελληνικής ναυτοσύνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Εύχομαι το 2021 να νικήσουμε την πανδημία, για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας. Καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειές σας, με υγεία και ευτυχία. Καλές θάλασσες σε όλες και σε όλους σας».

Previous Article

Θέμα ημερών ο ανασχηματισμός: Έρχονται ανακατατάξεις, αλλαγές και αποχωρήσεις από το κυβερνητικό σχήμα

Next Article

Πρωτοχρονιά στο Φαρμακονήσι έκανε ο Αλκιβιάδης Στεφανής – Η επίσκεψή του σε Κω, Λειψούς και Σάμο (εικόνες)

Σχετικά Άρθρα