«Πυρά» Γεωργιάδη εναντίον Τσίπρα: Για άλλη μία φορά κατώτερος των περιστάσεων – Ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα

Share:
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα στα κοινωνικά δίκτυα, δεν άργησε να δώσει την απάντησή του.

Ο υπουργός τόνισε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπαθεί για ακόμη μία φορά να διαστρεβλώσει το περιεχόμενο των λεγομένων του, χαρακτηρίζοντάς τον ως «κατώτερο των περιστάσεων». Ακόμη, «απασφάλισε» εναντίον του, «καλώντας» τον να γίνει για μία φορά «χρήσιμος για την πατρίδα».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή την συμφορά, επιχειρούν διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια να πλήξουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα.

Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από την γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση.

Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κύριο Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην Κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές».

Previous Article

Η πρώτη δήλωση του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου: Να μας πει ο κ.Τσίπρας ποια απόφαση των ειδικών δεν ακολούθησε η κυβέρνηση

Next Article

Μητσοτάκης σε Ιερώνυμο: Να αναλάβει η Εκκλησία τις ευθύνες της – Να είναι αρωγός στον κοινό αγώνα

Σχετικά Άρθρα