Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Μπράμος

Έφυγε από την ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, Παναγιώτης Μπράμος.

Ο Παναγιώτης Μπράμος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας και η κατάσταση του επιδεινώθηκε, καθώς νόσησε και από Covid-19.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, εξέδωσαν ανακοινώσεις για την απώλεια του Παναγιώτη Μπράμου.

Η ΠΟΞ

Η ΠΟΞ στην ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Παναγιώτη Μπράμου. Ενός αυθεντικού ανθρώπου, άξιου επιχειρηματία και μάχιμου συνδικαλιστή που αγωνιζόταν επί δεκαετίες από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας για τα συμφέροντα του κλάδου και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την πολύτιμη προσφορά του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, αναφέρει:

“Έφυγε σήμερα από “κοντά” μας ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην κερκυραϊκή ξενοδοχία. Ένας άνθρωπος που συνέδεσε τη ζωή́ και το όνομά του με την εξέλιξη και τους αγώνες του κλάδου της φιλοξενίας.

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την απώλεια του Παναγιώτη Μπράμου που ήταν για πάνω από σαράντα χρονιά η καρδιά και η ύπαρξη της Ένωσής μας. Ενός ανθρώπου που δεν γεννήθηκε στο νησί μας, αλλά το αγάπησε σαν γνήσιος πατριώτης.

Υπήρξε δάσκαλος για πολλούς, είτε ως διευθυντής και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου είτε ως πρόεδρος στην ΕΞΚ. Ο Επίτιμός μας πρόεδρος θα είναι πάντα ο φάρος που θα μας καθοδηγεί.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ανακοίνωση του Ξ.Ε.Ε., αναφέρει:

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Παναγιώτη Μπράμου, επί πολλά χρόνια Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κερκύρας , ενός ακέραιου συνδικαλιστή, με έκδηλη αγωνία για την αναβάθμιση του κερκυραϊκού τουριστικού προϊόντος. Θα κατατεθεί ποσό στη μνήμη του υπέρ κοινωφελούς σκοπού”.

Πηγή: money-tourism.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ