Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γκρίνια στην ΚΟ της ΝΔ από τους βουλευτές που έμειναν στον «πάγκο»

Με στεναχώρια – όπως εξάλλου γίνεται σε όλους τους ανασχηματισμούς – υποδέχθηκαν την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης μια σειρά στελεχών της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Αν και γενική είναι η πεποίθηση πως προσωπικές πολιτικές δεν θα υπάρξουν καθώς άπαντες είναι στρατευμένοι, είναι γεγονός πως μια σειρά πρώτων σε σταυρούς βουλευτών στις περιφέρειες τους όπως οι Κώστας Καραγκούνης, Χρήστος Μπουκώρος, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας, Διονυσία Αυγερινοπούλου, Σίμος Κεδίκογλου, αλλά και ο παλιότερος βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης (δεύτερος στην Αχαία) δέχθηκαν μια μορφή… ψυχρολουσίας. Κι αυτό διότι είδαν επιλογές πρωτοεκλεγμένων βουλευτών που δεν ήταν υψηλά στις κατατάξεις στις περιφέρειες τους, ενώ οι ίδιοι έμειναν εκτός.

Ειδικότερα, κάποιοι στέκονται στο γεγονός πως τα ισχυρά μέλη της προανακριτικής επιτροπής Παπαγγελόπουλου που σήκωσαν τις μεγάλες συγκρούσεις τελικά δεν εντάχθηκαν στο κυβερνητικό σχήμα, όπως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκη που πρωτοστάτησαν και δεν εντάχθηκαν στο κυβερνητικό σχήμα, ούτε ο Στάθης Κωσταντινίδης από την Κοζάνη, ούτε ο Σταύρος Κελέτσης, ούτε ο Βασίλης Υψηλάντης επιλέχθηκαν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ