Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Τσίπρας σκέφτεται κι αυτός ανασχηματισμό στον ΣΥΡΙΖΑ

Προβληματισμένος εμφανίζεται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Α. Τσίπρας, καθώς η επανεκκίνηση που επιχείρησε το περασμένο καλοκαίρι, ανακατεύοντας την εσωκομματική τράπουλα με σημαντικές αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα της Κουμουνδούρου, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Κοινώς οι αποφάσεις του ήταν μια τρύπα στο νερό.

Οι πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν πως αρχίζει πάλι και ψάχνεται για νέες αλλαγές, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να βελτιώσει την κατάσταση και δεν θα βλέπει τη Ν.Δ του Κ. Μητσοτάκη να προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις με μια διαφορά πάνω από 15 μονάδες.

Το χειρότερο βέβαια, για το οποίο ακόμη δεν έχει βρει τη λύση, ειναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εισπράττει οφέλη ούτε από την φυσιολογική φθορά της κυβέρνησης, η οποία κοντεύει να κλείσει δυο χρόνια στην εξουσία, έχοντας τον έναν σε καραντίνα την κοινωνία και την οικονομία. Κάποιοι λένε πως έχει μετανιώσει για την… ώρα και τη στιγμή που έδιωξε απο τον ηγετικό πυρηνα της Κουμουνδούρου τον Νίκο Παππα, ο οποίος είχε σχέδιο να κάνει το «μαγαζί» παράταξη και όχι «παιδική χαρά» συνιστωσών, τάσεων και ρευμάτων, όπως σχολιάζεται από τους εσωκομματικούς υποστηρικτές του πρώην υπουργού.

Αλλοι πως «πληρώνει» τα επίχαιρα μιας πλάνης, δηλαδή πως ηγείτο ενός κόμματος με παραταξιακά χαρακτηριστικά. «Αλλά ποια δημοκρατική προοδευτική παράταξη φαντασιωνόταν αραγε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κόμμα σουπερ μάρκετ και ο καθένας κάνει του κεφαλιού του;» αναρωτιούνται ορισμένοι, καθώς κάθε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τείνει να γίνει και μια τάση από μόνο του.

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ