Νίκος Παπαθανάσης στα Παραπολιτικά 90,1: «Η πολιτεία έχει αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία»

Share:

 «Η πολιτεία σέβεται απόλυτα στην εκκλησία και η συνεργασία είναι αγαστή», δήλωσε στα  Παραπολιτικά 90,1 ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Ο κ. Παπαθανάσης, πρόσθεσε επίσης ότι «η πολιτεία έχει την ευθύνη της υγείας και κάθε απόφαση στόχο έχει την προάσπιση της δημόσιας υγείας», ενώ συμπλήρωσε πως «όλοι πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις της πολιτείας».

 Αναφορικά με το άνοιγμα της αγοράς ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι για το click away είπε πως πρόσθεσε τζίρο στα καταστήματα ενώ είπε ότι σήμερα ή αύριο θα υπάρξουν οι αποφάσεις για τι θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα αφού κάνουν τις εισηγήσεις τους οι ειδικοί.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξεκινήσει άμεσα το click in shop το οποίο θα γίνεται με ραντεβού, ενώ υπογράμμισε πως έως τις 15 Ιανουαρίου θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5, σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει εργαζόμενους και επιχειρήσεις».

Previous Article

Βούλτεψη στα Παραπολιτικά 90,1: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου – Η εκκλησία θα έπρεπε να αντιληφθεί το πρόβλημα με τον κοροναϊό

Next Article

Βόμβα Γεραπετρίτη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα, ακόμα και αιφνιδιαστικά

Σχετικά Άρθρα