Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πότε θα ληφθεί η απόφαση για τα σχολεία

 Μεγάλη σύγχυση με το άνοιγμα των σχολείων καταγράφεται τις τελευταίες ώρες  ύστερα από την ανακοίνωση του υπ. Παιδείας  ότι νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδική Αγωγή όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν κανονικά από  Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.  Σύμφωνα  με την ανακοίνωση του υπουργείου ως βάση της απόφασης αυτή ελήφθη η  κατά  πλειοψηφία εισήγηση της επιτροπής των ειδικών η οποία συνεδρίασε την περασμένη  Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή της υπουργού  Παιδείας Ν.  Κεραμέως.

Όμως, οι επιστήμονες  θα συνέλθουν ξανά αύριο το μεσημέρι (σσ με ή χωρίς την  κ. Κεραμέως)  προκειμένου να τοποθετηθούν επί των νεότερων ευρημάτων τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δείχνουν ευρεία επιδείνωση των επιδημιολογικών δεικτών και αύξηση της διασποράς του κοροναϊού. 

Συνεπώς είναι πολύ πιθανόν  να αλλάξει από θετικό σε αρνητικό το πρόσημο της προηγούμενης εισήγησης ή να προστεθούν  περισσότερα μέλη της επιτροπής στους διαφωνούντες για την επανεκκίνηση της εκπαίδευσης και της πραγματικής οικονομίας.   Πρώτα τα  parapolitika.gr μετέφεραν από χθες το βράδυ αυτό το κλίμα της αμφιβολίας το οποίο σήμερα μονοπωλεί την επικαιρότητα, τροφοδοτεί την πολιτική αντιπαράθεση αλλά και βασανίζει εκατοντάδες χιλιάδες γονείς και μαθητές.  

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ