Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Χτίζει» ομάδα ο Σπήλιος Λιβανός στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο πολύ στενός συνεργάτης του νυν υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού
και ο νομικός σύμβουλος, Νίκος Κωστακόπουλος, είναι το πρώτο πρόσωπο της άμεσης εμπιστοσύνης, που θα επιφορτιστεί με την οργάνωση του διευθυντικού γραφείου του νέου υπουργού.

Ο κ. Κωστακόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος από την δεξαμενή στελεχών της ΝΔ, που ανήκει στο στενό περιβάλλον του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς από τον Ιούλιο του 2019, που ανέλαβε την διακυβέρνηση η ΝΔ, βρέθηκε στο πλευρό του ως επιστημονικός σύμβουλος στη Βουλή.

Έχοντας συνεργαστεί με επιτυχία και δημιουργήσει την απαραίτητη χημεία όλο το προηγούμενο διάστημα που ο Σπήλιος Λιβανός κατέχει την θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, ο Νίκος Κωστακόπουλος «δοκιμάστηκε», υποστηρίζοντας και ετοιμάζοντας τον νυν υπουργό σε πολλές μάχες που έδωσε εντός της Ολομέλειας κόντρα στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Με πολλές επιτυχίες και ο ίδιος στο νομικό πεδίο, μοιάζει ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για να βάλει σε μια σειρά όλα τα αιτήματα και ζητήματα που εκκρεμούν αλλά και όλα όσα θα αρχίσουν να ρέουν από εδώ και στο εξής, από τον κλάδο του πρωτογενή τομέα στο κατώφλι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σε κάθε περίπτωση ο νέος υπουργός αρχίζει να χτίζει την δική του ομάδα…

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ