Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πλεύρης στα Παραπολιτικά 90,1: Ανοησία το αίτημα Τσίπρα η ΕΕ να αγοράσει την πατέντα των εμβολίων -Για ακόμη μία φορά λαϊκίζει

«Τον Φεβρουάριο θα μπούμε στους ρυθμούς των εμβολιασμών που θέλουμε»δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης.

Είπε πως τους επόμενους μήνες θα τρέχει το εμβολιαστικό πλαίσιο, θα υπάρχουν τα πρώτα ουσιαστικά αποτελέσματα από τους εμβολιασμούς και η οικονομία θα συνεχίσει όπως κάνει κάνει σήμερα.

Χαρακτήρισε «ανοησία το αίτημα Τσίπρα, οι χώρες – κράτη να αγοράσουν την πατέντα των εμβολίων ώστε οι χώρες της ΕΕ να παράγουν το εμβόλιο». Παράλληλα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι για άλλη μια φορά προσπαθεί να λαϊκίσει.

Σημείωσε πως ο πολιτικός σε περίοδο διαχείρισης της πανδημίας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος ενώ ανέφερε πως ο πρωθυπουργός έχει πει πως όπου έχουν γίνει λάθη προσπαθούμε να τα διορθώσουμε.

Είπε πως η ΕΕ πρέπει να εμείνει στην τήρηση της συμφωνίας που έχει κάνει για τα εμβόλια και όχι κράτη – μέλη να κάνουν χωριστές διαφωνίες για την προμήθεια επιπλέον εμβολίων.

Σημείωσε πως η κυβέρνηση παρακολουθεί την πανδημία και με βάση της εξέλιξη της κινείται στην οικονομία. Είπε πως εάν έρθει το τρίτο κύμα αυτό θα πρέπει να γίνει όσο πιο αργά γίνεται.

Είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε μέσα στην ανωμαλία των πολιτικών ανακατατάξεων. Σημείωσε πως ο Τσίπρας και το εσωτερικό του δεν μπορούν να κάνουν ένα κανονικό κόμμα και ποντάρουν στην ανωμαλία λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρχει επιδιώκει την ανωμαλία».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ