Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βορίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει το αφήγημα της επόμενης ήττας του – Τέτοιες δηλώσεις δείχνουν ότι φοβάται πως θα χάσει τις εκλογές

Σχέδιο της κυβέρνησης είναι να ψηφίσουν οι απόδημοι Έλληνες, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι ετοιμάζει το αφήγημα της επόμενης ήττας του ενώ είπε ότι τέτοιες δηλώσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται πως θα χάσει τις εκλογές.

Με αφορμή τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ρίχνει την ευθύνη για τους θανάτους στους γιατρούς έκανε λόγο για απίστευτη αθλιότητα λέγοντας ότι την απόφαση για τη νοσηλεία λαμβάνει ο θεράποντας ιατρός.

Για το σκάνδαλο της Novartis είπε ότι η τότε κυβέρνηση έκανε λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο και σκοπός της ήταν η στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων.

Ανέφερε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα αναφορικά με τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis στη φαρμακευτική δαπάνη που αποτελεί αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ