Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Παναγιωτόπουλος : Μεγάλη ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις η αγορά των Rafale

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, αφού άκουσε προσεκτικά όλες τις αντιρρήσεις και προβληματισμούς των μελών της επιτροπής Άμυνας σχετικά με την κοινοβουλευτική διαδικασία του επειγόντως που πραγματοποιείται η συζήτηση και ψήφιση του ν/σ για την αγορά των 18 γαλλικών μαχητικών απάντησε με νόημα, «κανείς δεν έχει συνηθίσει αυτούς τους ρυθμούς, κανείς δεν έχει συνηθίσει αυτές τις ταχύτητες…και η ελληνική κοινωνία έχει καιρό να δει τέτοιου μεγέθους συμβάσεις».

Αναφερόμενος στο «ευαίσθητο» μέρος των συμβάσεων τόνισε πως « τα απόρρητα σημεία του ν/σ είναι διαθέσιμα στους βουλευτές, φυσικά και έχουν πρόσβαση, αρκεί να έρθουν σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής».

Ο υπουργός Άμυνας συμπλήρωσε κατά την τοποθέτησή του, πως «πολλά θα δρομολογηθούν στο πεδίο της άμυνας και πολλά δρομολογήθηκαν αυτούς τους 18 μήνες. «Για πολύ καιρό είμασταν αδρανείς!» σημείωσε.

Τέλος επεσήμανε πως πρόκειται για μια μεγάλη μέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, λέγοντας, πως περνάμε σε νέα εποχή. «Σήμερα είναι μια μέρα πολύ σημαντική, καθώς η διπλωματία συμβαδίζει με την αποτροπή» είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ