Ετοιμάζουν τον Σακελλαρίδη για την διαδοχή του Τσίπρα – Η «Ομπρέλα» του ΣΥΡΙΖΑ και το Αριστερό think tank

Share:
Το ενδεχόμενο οι δυνάμεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης να μην περιοριστούν μόνο στην κατάθεση κειμένων – προβληματισμού στην πορεία προς το συνέδριο, αλλά να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω την τακτική της αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του, στηρίζοντας ένα νέο πρόσωπο για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, φοβάται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβει την αγωνία του για τις μελλοντικές εξελίξεις. Μήπως δηλαδή στο τέλος, η πρωτοβουλία της περίφημης «ΟΜΠΡΕΛΑΣ», που δεν είναι τίποτα άλλο από μια κεκαλυμένη συμμαχία των «Αριστερών» δυναμεων του κόμματος, στην οποία εκτός από την περίφημη ομάδα των 53, συμμετέχουν και οι «ιστορικοί θεματοφύλακες» της Κουμουνδούρου, Σκουρλέτης – Φίλης – Βούτσης, προετοιμάσει το έδαφος της διαδοχής του, προτείνοντας ένα νεό πρόσωπο για τη θέση του αρχηγού.

Εδώ λοιπόν αρχίζει το παρασκήνιο, καθώς ένα πρόσωπο που φέρεται να έχει δεχτεί βολιδοσκόπηση από στελέχη της «Ομπρέλας» για πανηγυρική επιστροφή στο χώρο της Αριστεράς με την παροχή εγγυήσεων για στήριξη της υποψηφιότητας του, εφόσον αποδεχτεί την ιστορική πρόκληση, είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Σε ανύποπτο χρόνο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είχαν καταγράψει πληροφορίες που έφερναν τον πρώην τσάρο της ελληνικής οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτο, να ενθαρρύνει τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ οχι ως θεατής των κομματικών εξελίξεων, αλλά ως πρωταγωνιστής σε αυτές.

Υ.Σ Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Σακελλαρίδης φέρεται να έχει επανακάμψει και στο χώρο των ΜΜΕ, καθώς οι πληροφορίες τον εμφανίζουν να ασκεί επίδραση στο news247 του Ομίλου Μάρη, όπου εσχάτως πυκνώνουν οι προσλήψεις των «θεωρητικών» της Αριστεράς… Ουσιαστικά φέρεται να κινεί τα νήματα για την δημιουργία ενος think tank με αριστερό πολιτικό υπόβαθρο και σημείο επικοινωνικης αναφοράς τον όμιλο Μάρη, ο οποίος ενισχύεται με προσωπικότητες- αρθρογραφους, οπως η Έλενα Ακρίτα ο Γιώργος Καρελιάς κ.α…

Previous Article

Υπουργείο Παιδείας: Παρουσιάζεται σήμερα το νέο νομοσχέδιο για πανελλαδικές και πανεπιστήμια

Next Article

Οι «παγίδες» που στήνουν οι Τούρκοι στις διερευνητικές – Η ατζέντα Ερντογάν τινάζει στον αέρα τον διάλογο

Σχετικά Άρθρα