Ταραντίλης: Ο Τσίπρας βλέπει παντού αποτυχίες – Το σχέδιο εμβολιασμού θα υλοποιηθεί και η χώρα μας θα κερδίσει τη μάχη

Share:

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη στις απαισιόδοξες προβλέψεις του Αλέξη Τσίπρα ότι η χώρα δεν θα καταφέρει να δημιουργήσει την ανοσία της αγέλης. Ο κ. Ταραντίλης με ανακοίνωσή του υπενθύμισε στον κ. Τσίπρα ποια ήταν η στάση του για το εμβόλιο και υπογραμμίζει πως η χώρα μας εξασφάλισε εμβόλια για όλους τους πολίτες. Σημειώνει ότι το επόμενο διάστημα με την παραλαβή περισσότερων εμβολίων θα επιταχυνθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού, ώστε μέχρι το καλοκαίρι να επιτευχθεί η ανοσία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ταραντίλη έχει ως εξής:

Στις 2 Νοεμβρίου 2020 ο κ. Τσίπρας μιλούσε για «εμπόριο ελπίδας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» και «για  ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί».  Λιγότερο από δύο μήνες μετά, ευτυχώς για τους πολίτες, το εμβόλιο ήρθε στην Ελλάδα και η κυβέρνηση είχε ξεκινήσει έγκαιρα την προετοιμασία ώστε να αρχίσει αμέσως ο εμβολιασμός με σχέδιο και πρόγραμμα. Τώρα ο κ. Τσίπρας προεξοφλεί πως «ούτε του χρόνου τέτοιον καιρό δεν υπάρχει πιθανότητα για τη δημιουργία της λεγόμενης ανοσίας της αγέλης».

 Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι η χώρα μας έχει εξασφαλίσει εμβόλια για όλους τους πολίτες. Αυτή τη στιγμή η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού βρίσκεται στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, θα επιταχυνθεί κατά πολύ το αμέσως επόμενο διάστημα με την παραλαβή περισσότερων εμβολίων και η συλλογική ανοσία θα έχει επιτευχθεί το καλοκαίρι.

 Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να βλέπει παντού αποτυχίες. Η διαρκής επένδυση στην καταστροφή έρχεται σε αντίθεση με τα αισθήματα και τις προσδοκίες των Ελλήνων. Το σχέδιο εμβολιασμού θα υλοποιηθεί και η χώρα μας θα κερδίσει και αυτή τη μάχη.

Previous Article

Νίκος Παπαθανάσης: Κρίσιμη ημέρα αποφάσεων η Παρασκευή για το άνοιγμα της αγοράς

Next Article

Δημοσκόπηση PRORATA: Παραμένει κυρίαρχος ο Μητσοτάκης ακόμη και εν μέσω πανδημίας

Σχετικά Άρθρα