Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ξεκίνησαν να φτιάχνουν ψηφοδέλτια στον ΣΥΡΙΖΑ για παν ενδεχόμενο – Ο Καλογήρου μαζεύει βιογραφικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να φτιάχνει τα ψηφοδέλτια του. Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσιπρα, Μιχάλης Καλογήρου έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της αναζήτησης νέων υποψηφίων το ταχύτερο δυνατόν. Έτσι καθημερινά σχεδόν βλέπει ανθρώπους οι οποίοι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα μπορούσαν να αποτελέσουν την νέα ομάδα στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τεχνοκράτες, καθηγητές, άνθρωποι της αγοράς, νέοι επιστήμονες πηγαίνουν στην Κουμουνδούρου προκειμένου να δώσουν το «βιογραφικό τους» και να συζητήσουν με τον κ. Καλογήρου το μέλλον… της χώρας.

Η διαδικασία αυτή επιλέχθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει σε πρόωρες εκλογές μόλις οι συνθήκες του το επιτρέψουν.

Καθώς λοιπόν ο Αλέξης Τσιπρας επιθυμεί να μην φτάσει και πάλι την τελευταία στιγμή να αναζητά, ανθρώπους και προσωπικότητες που θα μπορούσαν να μπουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία με τον έναν η τον άλλο τρόπο θα έχουν απήχηση στην κοινωνία ξεκίνησε το κάστινγκ υποψηφίων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ