Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Καρανίκας πήρε το «όπλο» του εναντίον των τάσεων

Με ένα κείμενο- φωτιά που έχει αναρτήσει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου Νίκος Καρανίκας
σκίζει με το γάντι τους εκπροσώπους των τάσεων (ΡΕΝΕ- ΟΜΠΡΕΛΑ), καθώς αποδομεί σημείο προς σημείο τα κείμενα τους, τα οποία χαρακτηρίζει αόριστα και γενικόλογα. Βέβαια πέραν από την κριτική που τους ασκεί με το δικό του «αντιμανιφέστο», εκεί που τους γλεντάει κανονικά και τους απαξιώνει εντελώς, λέγοντας πως αυτά που γράφουν είναι εκθέσεις ιδεών της Γ Λυκείου, είναι στις απαντήσεις που δίνει στον διάλογο που κάνει με τους «συντρόφους» του στο ΦΒ, καθώς το κείμενο του είναι αναρτημένο και εκεί.

«Θέλω να μου πεις σε τι καλό κάνουν οι εκθέσεις ιδεών 3ης Λυκείου, δεν είπαν κουβέντα για την πανδημία και ούτε λέξη για τη νέα φτώχεια. Συμμετέχει ο πρώην υπουργός Υγείας και γραφεί κείμενο και μας λέει να κάνουμε συμπολίτευση να το βουλώσουμε γιατί είναι ειδικοί στην κυβέρνηση» σχολιάζει χαρακτηριστικά, εννοώντας τον Ανδρέα Ξανθό.

Σε άλλη απάντηση του αναφέρει «οι άνθρωποι είναι ξεκομμένοι από την πραγματικότητα», τους κράζει ακόμη πως «αντί να κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη κάνουν στον Τσίπρα», ενώ αναφέρεται και σε στελέχη που βγαίνουν στα κανάλια «αδιάβαστα και φοβισμένα».

Βέβαια το οξύμωρο είναι πως όταν ένας χρήστης του ζητάει να σχολιάσει την τάση του προερχόμενου από τους ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη

απαντά «αυτή η τάση δεν αδειάζει τον Πρόεδρο και συμβάλλει φέρνοντας δεξιό και κεντρώο κόσμο. Είναι πιο κομματικοί από αυτές τις γνωστές τάσεις».

Και επειδή στο κείμενο του μιλά για αναρριχητές μια κυρία που επιχειρεί να τον επαναφέρει στην τάξη, αφήνοντας υπαινιγμούς πως και ο ίδιος ετσι μπήκε στην εξουσία, εξοργισμένος της απαντά: «Σε ποιον απευθύνεσαι? Με γνωρίζεις ? για πες μας συγκεκριμένα τι εννοείς. Εξήγησε μας, τι εννοείς καρεκλοκένταυρο? γνωρίζεις ή απλά έμαθες να πληκτρολογείς?».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ