Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πλήρης κάλυψη Μητσοτάκη σε Γεωργιάδη – Τι είπε στη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός

Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, παρείχε στην αποψινή του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σχέση με τη δήλωση που είχε κάνει για το lockdown στη Θεσσαλονίκη.

«Υπήρξε και αυτή η δήλωση ενός υπουργού σας, του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος είπε ότι στη Θεσσαλονίκη σεβόμενοι την Εκκλησία και τις παραδόσεις της, ενόψει της εορτής του Αγίου Δημητρίου, του Πολιούχου της πόλης, δεν προχωρήσατε στην λήψη μέτρων, δεν προχωρήσατε σε lockdown, παρότι οι λοιμωξιολόγοι σας το εισηγήθηκαν», ανέφερε στην αρχή της συνέντευξης ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Η αλήθεια κ. Χατζηνικολάου είναι ότι ουδέποτε η Επιτροπή, την οποία και εγώ συμβουλεύομαι και της οποίας τις κατευθύνσεις ακολουθούμε πάντα, μας εισηγήθηκε κλείσιμο της Θεσσαλονίκης πριν από τις εορτές της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου», απάντησε ο πρωθυπουργός.

«Είναι αλήθεια ότι επιμέρους είχαν αυτήν την άποψη, κατατέθηκε στο δημόσιο διάλογο από γιατρούς και από λοιμωξιολόγους. Εξ ου και εγώ ο ίδιος, με θάρρος στη Βουλή, αναγνώρισα ότι εκ των υστέρων, αν γνώριζα όσα γνωρίζω σήμερα, βεβαίως και θα είχαμε κλείσει τη Θεσσαλονίκη μία εβδομάδα νωρίτερα», πρόσθεσε αμέσως μετά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ