Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Βορίδης χάλασε το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετακλητούς

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχουν αντιληφθεί ακόμα όπως φαίνεται τους πραγματικούς λόγους που τους οδήγησαν στην ηχηρή εκλογική σφαλιάρα που δέχτηκαν από τον ελληνικό λαό στις εκλογές του 2019 αλλά και τη συνεχιζόμενη δημοσκοπική τους κατρακύλα, παρά το γεγονός ότι κατά κανόνα το κυβερνών κόμμα είναι εκείνο που παρουσιάζει φθορά.

Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να στρουθοκαμηλίζουν και αρκούνται στην ερμηνεία Πολάκη ότι για το εκλογικό αποτέλεσμα ευθύνεται αποκλειστικά η… ερωτική διάθεση που επέδειξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προς τη μεσαία τάξη.

Έχοντας τα παραπάνω στο κεφάλι τους επιμένουν στην πολιτική της μονταζιέρας και της παρουσίασης επιλεκτικών στοιχείων για να στηρίξουν το αφήγημά τους, ότι δηλαδή η Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνη για όλα τα δεινά της χώρας που συμβαίνουν ακόμα και προ της ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.

Το κόλπο πλέον παλιό και γνωστό: Πετάει κάτι στον αέρα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς το παραμικρό στοιχείο, είτε μιλώντας στα κανάλια – ή βοθροκάναλα όπως τα αποκαλούν ορισμένοι εξ αυτών τα οποία τους πολεμάνε κατά τα άλλα, ωστόσο κάθε πρωί έχουν κι από ένα στασίδι κατειλημμένο – είτε από το βήμα της Βουλής και το αφήνουν να αιωρείται. Όταν η αλήθεια έρχεται να διαψεύσει το αφήγημά τους αναλαμβάνει να το αναστηλώσει ένας στρατός λογαριασμών στα social media (σύμφωνα με φήμες κατοικοεδρεύει σε υπόγα και αμείβεται με 0,60 για κάθε ανάρτηση) για να στηρίξει το αφήγημα.

Τελευταίο κρούσμα fake news που ανέλαβε να αναδείξει ο ανεξάντλητος μηχανισμός παραγωγής του ΣΥΡΙΖΑ, οι μετακλητοί.

Δημοσίευσε έναν αριθμό μετακλητών η Εφημερίδα των Συντακτών με έναν πηχαίο τίτλο τον οποίο άρχισαν να αναπαράγουν άκριτα δεξιά και κυρίως… αριστερά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να πέσουν στον Βορίδη ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν χαρίζει κάστανα όταν η ιστορία φτάνει στα στοιχεία.

Απόδειξη αυτού είναι ότι ο Βορίδης, ο οποίος γνώριζε ότι ποσώς ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ τι θα γίνει με το ΑΣΕΠ (όπως εξάλλου δεν τον ενδιαφέρει καμία μεταρρύθμιση που πραγματοποιείται στην κατεύθυνση διαφάνειας των διαδικασιών) προσήλθε στη συζήτηση για την ψήφιση του νομοσχεδίου προετοιμασμένος.

«Οι μετακλητοί εκτός ΟΤΑ, μιλάμε για τους υπουργούς, τον Νοέμβριο του 2018 επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν 1081, τον Νοέμβριο του 2020 για πείτε κύριε Πολάκη…910. Σας είπα τον αριθμό των μετακλητών εκτός ΟΤΑ, θα σας πω όμως και κάτι άλλο, τους επιστημονικούς συνεργάτες βουλευτών. Το 2018 ήταν 580, το 2020 είναι 566» ανακοίνωσε ο Βορίδης με τον Πολάκη να ωρύεται από τα έδρανα μιλώντας για ψέματα.  «Πηγή: Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του ελληνικού Δημοσίου» αντέτεινε στον μαινόμενο Πολάκη ο οποίος συνέχισε να ωρύεται στη λογική «μην αφήνεις την πραγματικότητα να σου χαλάσει ένα ωραίο παραμύθι». «Θα μου επιτρέψετε με όλο το σεβασμό που σας έχω να το εμπιστεύομαι λίγο περισσότερο από τη δική σας αυθαίρετη τοποθέτηση» πρόσθεσε ο Βορίδης καταθέτοντας το σχετικό έγγραφο στα πρακτικά της Βουλής.

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν διδάχθηκαν από τα παθήματα του παρελθόντος και επιμένουν να εφαρμόζουν την πολιτική με την οποία υφάρπαξαν το 2015 την εξουσία: αυτή της κοπτοραπτικής και της στρογγυλοποίησης της αλήθειας.

«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό» είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν, μία έκφραση την οποία δεν δείχνει να συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ