Φώφη Γεννηματά: Θετική στο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Share:

 Θετικά τοποθετήθηκε όσον αφορά το πιστοποιητικό εμβολιασμού και μάλιστα στα αγγλικά η Φώφη Γεννήματα, τονίζοντας πως πρόκειται για μια πρόταση που είχε κατέθεσε το ΚΙΝΑΛ από τις 8 Ιανουαρίου.

 Για την σύναψη διμερών συμφωνιών η κ. Γεννήματα έκανε λόγο για υπονόμευση των αξιών της ΕΕ, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να καταδικάσει τις κινήσεις της Γερμανίας.

 Η κα Γεννηματά, αναφέρθηκε και στις τρεις ακόμη προτάσεις που έχει και καταθέσει το κόμμα της, τρεις αναγκαίες παρεμβάσεις [που αφορούν στην στήριξη του ΕΣΥ.

 Όπως είπε «πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα οι προσλήψεις που έχουν προκηρυχθεί και να μονιμοποιηθεί το επικουρικό προσωπικό. Δεν αντέχουμε να χάσουμε αυτό το έμπειρο προσωπικό από το ΕΣΥ. Να υπάρξει μέριμνα για την αποκατάσταση όσων ο κοροναϊός έχει δημιουργήσει επιπλοκές στην υγεία τους και να θεσπιστεί η ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά».

Previous Article

Το άνοιγμα των καταστημάτων σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης από τη Βουλή-Παγώνει για δέκα μέρες η αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ

Next Article

Για έλλειψη…ψυχραιμίας κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τσίπρας

Σχετικά Άρθρα