Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κώστας Τσιάρας στα Παραπολιτικά 90,1: «Δεν υπάρχει κανένας πλειστηριασμός» – Δεν τίθεται σε κίνδυνο η κατοικία κανενός πολίτη»

 «Δεν υπάρχει κανένας πλειστηριασμός» ήταν η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα προς τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν 35.000 πλειστηριασμοί. Ο κ. Τσιάρας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, ξεκαθάρισε ότι «δεν τίθεται σε κίνδυνο η κατοικία κανενός πολίτη», ενώ υπογράμμισε πως μέσα στο 2021 θα εκκαθαριστούν όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις του νόμου Κατσέλη.

Παράλληλα, ο κ. Τσιάρας, πρόσθεσε πως  λήγει στις 31 Μαΐου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στην ειδική πλατφόρμα για τον επαναπροσδιορισμό των συγκεκριμένων υποθέσεων του νόμου Κατσέλη.

 Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε επίσης μέσα από τις δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1, την παράταση του χρόνου παραγραφής των ποινικών δικαστηρίων, λόγω της πανδημίας. Ειδικότερα, ο κ. Τσιάρας, τόνισε ότι το υπουργείο έχει έτοιμα όλα τα σχέδια για τη λειτουργία της δικαιοσύνης, συμπληρώνοντας πως  όλα γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής των επιδημιολόγων.

 Αναφορικά με την επιμέλεια παιδιών, ο κ. Τσιάρας σημείωσε πως αποτελεί βήμα προσαρμογής σε μια νέα πραγματικότητα καθώς το συμφέρον του παιδιού είναι να μεγαλώνει και με τους δύο  γονείς.

 Τέλος, για τις αποζημιώσεις από τη Novartis είπε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ