Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φώφη Γεννηματά: Δεν ξέρουμε ποιον υπουργό να πιστέψουμε για τα εμβόλια

Μεταξύ του απολογισμού των κακών πεπραγμένων της κυβέρνησης και την μη αποδοχή των προτάσεων του ΚΙΝΑΛ για την πανδημία κινήθηκε στην πρωτολογία της η Προέδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

 Απευθυνόμενη προς τον κο Μητσοτάκη, είπε «Μην επιμένετε στα ιδία λάθη κ. Πρωθυπουργέ»  και κατηγόρησε την κυβέρνηση για απόσταση από την πραγματικότητα, για ασυνέπεια και μετάθεση ευθυνών.

 «Υπάρχουν φωνές της αντιπολίτευσης που δεν σας βολεύουν. Το ΚΙΝΑΛ ρίχνει φως στα λάθη και στην αδιαφάνεια, σε όσα παγώνουν την ελπίδα του κόσμου.

 Μετά από κάθε τηλεοπτική σας εμφάνιση φαίνεται η ανοργανωσιά. Δεν ξέρουμε ποιον υπουργό σας να πιστέψουμε για εμβόλια, καταστήματα.

 Κρύβεστε πίσω από ειδικούς και λοιμωξιολόγους», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

 Η Φώφη Γεννήματα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια πίσω από κάθε νομοθέτημα», ενώ προσέθεσε ότι η «κυβέρνηση σε κάθε ευκαιρία ξηλώνει το ΑΣΕΠ και επιβάλλει την περίφημη γαλάζια συνέντευξη».

 «Κάθε μέρα που περνάει, ο λαός σφίγγει τα δόντια, γίνεστε επιρρεπής στις παραδοσιακές πρακτικές της Δεξιάς. Σε λίγο καιρό θα θέλετε κιάλια για να δείτε το κέντρο. Βάζετε την αστυνομία να λύσει τα προβλήματα των πανεπιστημίων. Δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο».

 Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι είναι αναγκαία η σύμπνοια και η συμπόρευση όλων των δυνάμεων απέναντι στον «κοινό εχθρό: τον κορανοϊό», μόνο έτσι επεσήμανε «Θα κερδίσουμε την μάχη με την πανδημία όλοι μαζί ή θα την χάσουμε όλοι μαζί».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ