Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαυρωτάς στα Παραπολιτικά 90,1: Συγκλονιστικές οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου – Κατώτερη των περιστάσεων η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Είναι συγκλονιστικές οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, άλλο να ακούς κουτσομπολιά και άλλο να ακούς δημόσια μια καταγγελία
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μέχρι τέλους» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Ερωτηθείς αν γνωρίζει για κάποιο άλλο περιστατικό στο χώρο του αθλητισμού, ο κ. Μαυρωτάς απάντησε: «Όχι δεν είχα ακούσει κάτι. Στο χώρο του πόλο αν υπήρχαν κάποιες ενδείξεις, θα είχαν βγει πράγματα στη χώρα. Η υποψία μπορεί να υπήρχε αλλά αυτά μπορεί να δημιουργηθούν σε κάθε χώρο. Κάτι τόσο ξεκάθαρο και τόσο χειροπιαστό δεν υπήρχε».

«Δεν έγινε πρώτη φορά η καταγγελία της Σοφίας, είχε προηγηθεί μια συνέντευξή», διευκρίνισε ο ίδιος.

«Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ήταν κατώτερη των περιστάσεων, κατά τη γνώμη μου πρέπει να έχουν μετανιώσει που την έβγαλαν. Κανονικά έπρεπε να αγκαλιάσουν την αθλήτρια και να κάνουν ότι μπορούν για να το διαλευκάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν αρκεί να καταδικάζουμε το γεγονός πρέπει και να το κατοχυρώσουμε νομικά. Η Αυστραλία έχει γραμμή ανώνυμων αναφορών για ζητήματα τέτοια», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Ένα παιχνίδι εξουσίας παίζεται στο χώρο του αθλητισμού», τόνισε ο γ.γ Αθλητισμού.

«Όταν υπάρχει πλατφόρμα ανώνυμων αναφορών, χωρίς να διαπομπεύονται τα θύματα, νομίζω ότι αυτό είναι ένα ασφαλές πρώτο βλήμα για να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ