Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με ευχές και… μασάζ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτής Ομάδας της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ήταν η πρώτη συνεδρίαση μετά τον ανασχηματισμό

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη για το 2021 συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που φυσικά πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε καλή αρχή, καλή χρονιά και δια της ομιλίας του έκανε και το απαραίτητο μασάζ στους βουλευτές που βγήκαν …από το κυβερνητικό σχήμα και σε άλλους που δεν μπήκαν στο νέο υπουργικό σχηματισμό.

“Παλαιοί και νυν συνεργάτες μου είναι και παραμένουν μόνιμοι συμπαραστάτες στο έργο της κυβέρνησης” είπε επισημαίνοντας πως όλοι είναι απαραίτητοι!

Λίγο πριν πάρει τον λόγο ο πρωθυπουργός ο Γιάννης Τραγάκης, πρότεινε να ψηφίσουν όλοι ομόφωνα για Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ τον Ιωάννη Μπούγα …προφανώς για να μην υπάρξουν παραφωνίες.

Στην συνέχεια ο νέος πλέον γραμματέας της Κ.Ο πήρε τον λόγο και ζήτησε μεταξύ άλλων από τους βουλευτές «καλή γνώση των ζητημάτων όταν εκφράζουν δημόσιο λόγο ενιαίος ειλικρινής και συνεπής προς τις πράξεις και τα έργα μας να δώσουμε έμφαση στο ύφος. Ο δημόσιος λόγος μας πρέπει να είναι σαφής και ευπρεπείς να αποτελεί υπόδειγμα για τους πολίτες.» φυσικά στο τέλος ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε σε όλους τους εορτάζοντας Θανάσιδες και Θάνους Χρονιά πολλά!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ