Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Βασίλη Τοκάκη στα Παραπολιτικά 90,1 για την μάχη του με τον καρκίνο: «Δεν πρέπει να βλέπουμε εμπόδια»

«Σημαντικός είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, ο Βασίλης Τοκάκης, σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με αφορμή το βιβλίο «Άνοιξη του μυαλού».

Ο κ. Τοκάκης αναφερόμενος στην περιπέτειά του και στην δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ανέφερε πως «δεν πρέπει να σταματάμε. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα  και να δίνουμε λύσεις και όχι να βλέπουμε εμπόδια». Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε μια Δευτέρα πρωί σηκώθηκε και μια εβδομάδα μετά βρισκόταν στο χειρουργείο με καρκίνο στον εγκέφαλο.  

Αναφερόμενος στο βιβλίο του, το οποίο έγραψε μετά την περιπέτειά του δήλωσε πως «το μήνυμα του βιβλίου είναι ότι ο καρκίνος είναι εδώ, υπάρχει ένας γύρω μας».

Αναφορικά με την πανδημία είπε πως δεν πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι αρνητές του κοροναϊού καθώς η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα πράγματα οδηγεί σε έξαρση κρουσμάτων και θανάτων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ