Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τηλεδιασκέψεις με τους κοινωνικούς εταίρους ξεκινά ο Χατζηδάκης

Κύκλο επαφών – μέσω τηλεδιασκέψεων – με τους κοινωνικούς εταίρους και επαγγελματικούς-επιστημονικούς φορείς ξεκινά ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης. Ειδικότερα:

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 16.00 θα έχει τηλεδιάσκεψη με τη Διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ)

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 τηλεδιάσκεψη με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη με το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (16.30) ο Κ. Χατζηδάκης θα έχει επαφή με τους εκπροσώπους πέντε επιστημονικών φορέων (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος), κατά την οποία θα συζητηθεί –μεταξύ άλλων- το θέμα της καταβολής έκτακτου επιδόματος ύψους 400 ευρώ σε αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες.

Κατά τις επαφές αυτές – που θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, μέσω τηλεδιασκέψεων με εκπροσώπους της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ)- θα συζητηθούν θέματα αρμοδιότητος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ