Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αυγενάκης για Ομοσπονδία Iστιοπλοΐας: Δεν έχουν τσίπα, πάνε σε εκλογές σαν να μην τρέχει τίποτα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήταν καλεσμένος στο Action24 και την εκπομπή Briefing με τον Γιώργο Πιέρρο, εξαπολύοντας «πυρά» κατά του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, με αφορμή την στάση της για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση.

«Η Σοφία Μπεκατώρου βρήκε το θάρρος να καταθέσει στον εισαγγελέα και να βγει δημόσια σε μια εκδήλωση, την προηγούμενη Πέμπτη, και βεβαίως δημοσιοποίησε σε ευρωπαϊκό όμως επίπεδο αυτή την στιγμή την προσωπική της ιστορία. Είχε το θάρρος και την ευχαριστούμε γι’αυτό, να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Και τι εισέπραξε η Σοφία; Χλεύη!», τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε για την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: «Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους. Νομίζουν ότι είναι τόσο υπεράνω, που μόλις απόψε πήραν απόφαση και στο διοικητικό του συμβούλιο ότι προκηρύσσουν να πάνε σε εκλογές σαν να μη τρέχει τίποτα» και πρόσθεσε «δεν έχουν τσίπα πάνω τους. Είναι σαν μην έχει συμβεί το παραμικρό».

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι τα εναπομείναντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου «δείχνουν ότι δεν έχουν σχέση με ηθικούς κανόνες».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ