Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κοντοζαμάνης στο parapolitika.gr: Έχουμε μεγάλο απόθεμα συρίγγων για τον εμβολιασμό

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιβεβαιώνει τη «γραμμή» των έξι δόσεων

Μόνο σε παρερμηνεία των σημερινών δηλώσεων του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, στη Βουλή θα μπορούσε να αποδοθεί ο θόρυβος, ο οποίος έχει ξεσπάσει σχετικά με το εύρος της διαθεσιμότητας των απαραιτήτων συρίγγων, προκειμένου να διενεργείται εφεξής ο εμβολιασμός κατά του νέου κοροναϊού στη χώρα μας με την εξαγωγή έξι και όχι πέντε δόσεων ανά φιαλίδιο των εταιρειών Pfizer – BioNTech.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, κ. Πουλά, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης δήλωσε σαφώς ότι ξεκινά κανονικά από την Τρίτη 19 Ιανουαρίου η εξαγωγή έξι αντί πέντε δόσεων από κάθε φιαλίδιο για τους εμβολιασμούς κατά του νέου κοροναϊού στη χώρα μας.

«Έθεσα, ασφαλώς, στη Βουλή και το θέμα της διαθεσιμότητας των απαραιτήτων συρίγγων για την εξαγωγή των έξι δόσεων, προκειμένου να υπογραμμίσω ότι αυτή τη διαθεσιμότητα την έχουμε σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα, διαθέτουμε ακόμη και περίσσευμα συρίγγων για εμβολιασμό κατά του νέου κοροναϊού», δηλώνει κατηγορηματικά στο parapolitika.gr ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ