Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μητσοτάκης στο υπουργείο Εσωτερικών: Το ευχαριστώ στον Τάκη Θεοδωρικάκο – Πολλές οι αναμνήσεις σε αυτό το γραφείο (Εικόνες)

Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή η επίσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών του  πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν και ο βασικός λόγος της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό, Μάκη Βορίδη, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, ο κύριος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει τη… συγκίνησή του από τις αναμνήσεις των χρόνων που ήταν ο ίδιος υπουργος και τα όσα έκανε και έζησε στα ίδια γραφεία.

«Πολλές οι αναμνήσεις σε αυτό το γραφείο» σχολίασε χαρακτηριστικά μόλις μπήκε ο πρωθυπουργός ενώ μιλώντας με τον Μάκη Βορίδη σχολίαζαν τι έχει αλλάξει στην διακόσμηση από 2013 που ήταν ο ίδιος υπουργός διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας την πόρτα που είναι το γραφείο των συσκέψεων είπε «δεν ξεχνώ εδώ που “πλακωνόμασταν” με τον Τόμσεν»

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι δηλώσεις των υπουργών και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως παίρνοντας τον λόγο ο πρωθυπουργός είπε «θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου για το έργο των 18μηνων αλλά τώρα τη διαδέχεται μία ακόμη πιο φιλόδοξη με περισσότερο έργο και βάρος και για οσα πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής».

«Είμαι βέβαιος ότι η νέα ομάδα του υπουργείου θα τρέξει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία όλο το μεταρρυθμιστικό έργο».

Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός έφτασε στο υπουργείο λίγο μετά τις 10 το πρωί όπου τον υποδέχτηκαν ο υπουργός Εσωτερικών,Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Θεόδωρος Λιβάνιος.

Δείτε τις φωτογραφίες του parapolitika.gr από την είσοδο του πρωθυπουργού στο υπουργείο Εσωτερικών:

Στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει στην τακτική σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ