Αραμπατζή στα Παραπολιτικά 90,1 για επίθεση στο γραφείο της: Οι φίλοι του Δημήτρη Κουφοντίνα φαίνεται πως θέλουν περισσότερο αίμα

Share:

«Οι φίλοι του Δημήτρη Κουφοντίνα φαίνεται πως θέλουν περισσότερο αίμα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, αναφορικά με την επίθεση που έκαναν υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα στο γραφείο της στις Σέρρες.

Σημειώνεται ότι το πρωί, αντιεξουσιαστές – υπερασπιστές του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα επιτέθηκαν στο γραφείο της βουλευτή Σερρών της ΝΔ, ρίχνοντας μαύρη μπογιά και γράφοντας συνθήματα.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η υφυπουργός με ανάρτησή της στο Facebook.

Δείτε το κείμενο της ανάρτησης:

Οι θρασύδειλοι «φίλοι» του αμετανόητου δολοφόνου και τρομοκράτη Κουφοντίνα χτύπησαν για ακόμη μια φορά.
Με τα ίδια προκλητικά και χυδαία συνθήματα, που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και της ανθρώπινης ζωής. Η πρωινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο στις Σέρρες με μαύρες μπογιές και συνθήματα « Λευτεριά στον Κουφοντίνα, Ντόρα το ‘89 έγινε μισή δουλειά» αποδεικνύει ότι οι «φίλοι» του Κουφοντίνα εξακολουθούν να θέλουν μόνο αίμα.

Την ίδια ώρα δυστυχώς υπάρχουν ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που υπογράφουν κείμενο υπέρ του αμετανόητου, τρομοκράτη δολοφόνου και τολμούν να λένε ότι η Κυβέρνηση ισοφαρίζει τις δολοφονικές πράξεις του επειδή τον οδηγεί στις φυλακές Δομοκού και όχι Κορυδαλλού. Το ελάχιστο που περιμένω από αυτούς, που περιμένει η ίδια η Δημοκρατία σήμερα, είναι να καταδικάσουν αυτή την επίθεση, αυτά τα συνθήματα, αυτή τη χυδαία λογική.
Δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους.

Δείτε την ανάρτηση:

Previous Article

Μέτρα στήριξης των παραγωγών κηπευτικών, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων στη διάθεση των προϊόντων.

Next Article

Μεϊμαράκης: Ο Ερντογάν εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό για να εκβιάσει την Ευρώπη και να ικανοποιήσει τη δική του εσωτερική πολιτική ατζέντα

Σχετικά Άρθρα