Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιάννης Κεφαλογιάννης στα Παραπολιτικά 90,1: «Έρχεται ειδικό σώμα αστυνόμευσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς»

Την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να ιδρύσει ειδικό σώμα αστυνόμευσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς έκανε ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, στα Παραπολιτικά 90,1.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέφερε στα  Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, ότι «παρατηρείται αύξηση 8% στις μετακινήσεις με το άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα.

Παράλληλα ο κ. Κεφαλογιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι σήμερα κυκλοφορούν στην Αττική 1200 με 1250 λεωφορεία και τρόλεϊ και σε ένα μήνα θα προστεθούν άλλα 300 οχήματα, ενώ αποκάλυψε ότι εξετάζεται η δημιουργία ενός ειδικού σώματος αστυνόμευσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αναφορικά με την ανανέωση των αδειών οδήγησης που έχουν λήξει και τις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης είπε πως έχουν δοθεί παρατάσεις.

Αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσουν οι πρώτες αδειοδοτήσεις υδατοδρομείων ανά την Ελλάδα λέγοντας ότι τα σχέδια καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Τέλος, ανέφερε πως το εμβληματικό έργο για τον βόρειο άξονα της Κρήτης, από το δυτικό έως το ανατολικό τμήμα του νησιού βρίσκεται στην τελική ευθεία και στις αρχές του επόμενου έτους θα γίνει η δημοπράτηση ώστε το 2023 να  ξεκινήσουν οι εργασίες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ