Γιώργος Πατούλης στα Παραπολιτικά 90,1: Η προηγούμενη διοίκηση άφησε εκτεθειμένη την Περιφέρεια για τις υποθέσεις σε Μάτι και Μάνδρα

Share:

Η ΕΕ έχει κάνει όλες τις ενέργειες ώστε να έχει στην διάθεση της τον απαραίτητο αριθμό εμβολίων είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. 

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε παράλληλα ότι  στην Ελλάδα έγιναν οι ενέργειες για το εμβολιαστικά κέντρα και σε αυτό έχει συμβάλει και η Περιφέρεια.

Αναφορικά με τις πληροφορίες ότι η περιφέρεια ανάθεσε σε ιδιώτη δικηγόρο – έναντι αδρά αμοιβής- την δικαστική εκπροσώπηση της, κατά των πολιτών που ζητούν αποζημιώσεις για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την καταστροφική πλημμύρα στη Μάνδρα, είπε ότι η νομική υπηρεσία της Περιφέρειας ζήτησε την βοήθεια από εξιδεικευμένους νομικούς.

Επέκρινε την προηγούμενη διοίκηση της Ρένας Δούρου για τους χειρισμούς των δικαστικών υποθέσεων σε Μάτι και Μάνδρα κάνοντας λόγο για αναβολές και πως η Περιφέρεια βρέθηκε να δικάζεται ερήμην.

Previous Article

Νέα προσέγγιση στην Νησιωτική Πολιτική, που βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προτείνει

Next Article

Χάρης Θεοχάρης στα Παραπολιτικά 90,1: «Καμπάνια και κανόνες υποδοχής τουριστών οι δύο πυλώνες της νέας τουριστικής σεζόν»

Σχετικά Άρθρα