Πλεύρης στα Παραπολιτικά 90,1: Κρατάμε μικρό καλάθι ενόψει των διερευνητικών

Share:

Η Ελλάδα κρατάει μικρό καλάθι ενόψει των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία ξεκαθάρισε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή SECRET, με τον ΠαναγιώτηΤζένο, ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης τόνισε παράλληλα ότι  η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη ατζέντα ενώ υπογράμμισε πως η στάση της Τουρκίας κάνει την Αθήνα ιδιαίτερα επιφυλακτική. Τέλος, ανέφερε πως προσχηματικά η Τουρκία κάνει τις διερευνητικές επαφές.

 Για Αντώνη Σαμαρά

Σε ό,τι αφορά τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην Καθημερινή ότι δεν θα ψηφίσει τα μνημόνια για τα Σκόπια και οι διερευνητικές μπορούν να οδηγήσουν σε συμφωνία στη Χάγη, απάντησε ότι ο πρώην πρωθυπουργός εκφράζει κάποιους προβληματισμούς.

Εκτίμησε ότι κ. Σαμαράς θα τοποθετηθεί και θα επιχειρηματολογήσει στις θέσεις που έχει εκφράσει. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει πως είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, πως οι διεθνείς συμβάσεις δεν ανατρέπονται μονομερώς και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόλογος απέναντι στην ιστορία.

Τέλος, ερωτηθείς αν υπάρξουν διαφοροποιήσεις είπε πως είναι δεδομένη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Previous Article

Πέτσας στα Παραπολιτικά 90,1 για Τουρκία: Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, μοναδική εκκρεμότητα στις διερευνητικές

Next Article

Τυρμπάκης (Πρόεδρος Κοινότητας Φυλακίου Έβρου) στα Παραπολιτικά 90,1: «Δεν συμφωνήσαμε τίποτα με τον Μηταράκη για την δομή»

Σχετικά Άρθρα