Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Kοπή της ”ψηφιακής” Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ.

Απόψε, μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, όλα τα στελέχη του κομματικού οργανισμού της ΝΔ, της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ και όλοι οι Πρόεδροι των ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ όλης της Χώρας, είχαμε τη χαρα να συμμετέχουμε στην κοπή της ψηφιακής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού, παρουσία του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κυριακου Μητσοτακη. 

Παρόντα στην διαδικτυακή αυτή συνάντηση ήταν 346 κομματικά στελέχη απ’ όλη την Ελλάδα, τον δε Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτακη προλόγισε ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου, αν. Γραμματέας ΠΕ και Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδακης, ο οποίος έκανε και σύντομο απολογισμό των δράσεων του Κόμματος για το 2020.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της Κυβέρνησης και τόνισε ότι η Κυβέρνηση αυτή κλήθηκε να διαχειριστεί μια κατάσταση μέσα σε πρωτόγνωρες δυσκολίες, τα πήγε καλά και συνεχίζει να μάχεται για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωης των πολιτών και της Χώρας. 

Το λόγο πήραν για ευχές, εκτός του Πρωθυπουργού και του κ. Κονταδακη, ο Γραμματέας ΠΕ κ. Γιωργος Στεργιου, ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος κ. Γιαννης Μπρατάκος, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Τασος Γαϊτάνης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινακης κ.α., ενώ το ίδιο έπραξαν όλοι οι Πρόεδροι των ΔΕΕΠ όλης της Ελλάδας, εκ μέρους δε της Κέρκυρας ευχές απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας κ. Γιαννης Κοντος.

Το φλουρί, που αντιστοιχούσε ένα λαπτοπ, κέρδισε η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, η οποία, δια της Προεδρου της δήλωσε ήδη ότι το δωρίζει στο Δημοτικό Σχολείο Καστελλόριζου. 

Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη, πρωτοποριακή και πρωτότυπη, έφερε κοντά όλα τα στελέχη του κόμματος, έδωσε την ικανοποίηση να ακούσουμε τον Πρωθυπουργό και γέμισε ικανοποίηση όλους τους συμμετέχοντες.  

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ