Δωρεάν Rapid Tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Π.Ι.Ν, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στο ισόγειο της Παλιάς Νομαρχίας.

Share:

Σε μια ακόμα δράση πρόληψης από τον Covid19 προβαίνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες των Ιονίων Νήσων.

Σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, από τις 09:00 το πρωί έως και τις 14:00 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid19 στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε. Κέρκυρας (Παλιά Νομαρχία, οδός Σαμάρα 13).

Τα δωρεάν rapid tests αφορούν όλους τους πολίτες και δεν απαιτείται ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν και να υποβληθούν στον δειγματοληπτικό έλεγχο έχοντας απλώς μαζί τους την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

Όπως υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Ζορμπάς, η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στους δειγματοληπτικούς ελέγχους για Covid19 είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, στην προσπάθεια που καταβάλει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον έλεγχο της πανδημίας και την προστασία των πολιτών, ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.

Previous Article

Ανεπαρκής η καθαριότητα σε 44 σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα.

Next Article

Κέρκυρα (25) – Ιόνια Νησιά (12)… για παραβάσεις μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα