Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Ιωάννης Δαγκόγλου στα “Σπορ στη Ζωή μας”.

Η εκπομπή τα “Σπορ στην Ζωή μας” με τον Κώστα Βασιλά, που μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 21:00 από τον life news 102.9, γίνετε πιο αλληλοδιαδραστική. Ξεκινώντας από την εκπομπή της Πέμπτης 4/2/2021, ο καταξιωμένος προπονητής Ιωάννης Δαγκόγλου θα βρίσκετε στην εκπομπή και θα απαντάει στα ερωτήματα σας. Σε όλα αυτά που εσείς θα ρωτάτε και θα έχουν σχέση με το τρέξιμο, την προπόνηση, και την προσπάθεια σας για βελτίωση. Ο Ιωάννης Δαγκόγλου προπονητής στους δρόμους μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ και διδακτορικού τίτλου σπουδών από την Εθνική Γυμναστική Ακαδημία της Σοφίας. Προπονητής αθλητών εθνικού και διεθνούς επίπεδου, για πάνω από 13 χρόνια έχει συνέχεια αθλητές στα βάθρα των εθνικών πρωταθλημάτων και μέλη των εθνικών ομάδων.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στα παρακάτω mail : info@life-news.gr , info@smartrun.gr και ο Γιάννης Δαγκόγλου θα τις απαντάει στην διάρκεια της εκπομπής.

Εκμεταλλεύσου την εμπειρία του Ιωάννη Δαγκόγλου και βρες την απάντηση σε οτιδήποτε σε προβληματίζει στην προπόνηση σου και στον τρόπο που αθλήσε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ